Homeopatska prevencija

Današnja veterinarska medicina koristi cjepiva za prevenciju različitih bolesti kod životinja čime se štiti zdravlje i životinja i ljudi. Međutim, neke životinje imaju neželjene popratne reakcije na određene supstance cjepiva. U takvim slučajevima homeopatija može biti od pomoći!
Postoje homeopatski pripravci koji poništavaju negativne učinke cjepiva na životinjski organizam. Izbor pripravka ovisi o svakom pojedinom slučaju. Treba istaknuti i to da se neželjene reakcije mogu spriječiti pravovremenim uzimanjem (prije cijepljenja) određenih pripravaka ovisno o procjeni veterinara homeopata.

Homeopatskim pripravcima mogu se spriječiti komplikacije nakon kirurških intervencija, ubrzati oporavak, smanjiti krvarenje, umanjiti loše učinke anestezije itd.
Sve aktivnosti koje se provode na klijentu u sklopu tretmana alternativne medicine imaju za cilj osobu dovesti u mentalni, emocionalni i fizički balans. Svi savjeti i preporuke usmjereni su poboljšanju zdravlja i kvalitete života i nipošto ne zamjenjuju liječničku dijagnozu. Za sve dodatne informacije vezane za Vaše zdravlje obratite se svom liječniku. Ako znate ili pretpostavljate da imate zdravstveni problem, preporučuje se zatražiti savjet liječnika prije nego započnete s bilo kojim programom i tretmanom.
Copyright © 2023 Zdravka za zdravlje d.o.o. | Izrada web stranice: Digitalne ideje
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram