Access Bars radionica

Naučite tehniku koja će vam promijeniti život. Umjesto tretmana kupite alat koji će uvijek biti s vama i kojim ćete pomagati sebi i drugima. Pomažući drugima pomažete sebi i još to naplatite. Može li bolje?
Doznajte više o Access Bars tehnici!
Access Bars 6
Radionica traje 1 dan od 14 do 20 sati i za to vrijeme ćete dati 2 i primiti 2 tretmana Barsa. Nakon radionice postajete Access Bars® praktičar te možete odmah početi s radom.

Cijena radionice je 300 € za prvi dolazak, dok je ponavljanje 150 €.
Djeca do 15 godina sudjeluju besplatno.
Djeca od 16 i 17 godina plaćaju pola cijene.

Maksimalan broj polaznika je 8.

Radionice koje slijede održavat će se od 14 do 20 sati na sljedeće datume: 5. 11. 2023., 3. 12. 2023. u prostoru Valera Vita centra (Ulica Dragojle Jarnević 1 – Trešnjevka, 10 000 Zagreb), a prijaviti se možete na broj telefona +385 98 986 9830, putem kontakt forme u nastavku ili mailom na info@zdravkazazdravlje.hr.

Rezervirajte svoje mjesto na radionici!

Nakon što se prijavite putem forme, na mail će Vam stići podaci za uplatu. Ako Vam podaci za uplatu ne stignu, molim Vas da mi se javite na info@zdravkazazdravlje.hr

  Odaberite datum kada želite sudjelovati na radionici:

  Vodimo računa o zaštiti Vaših osobnih podataka! Podaci koje nam ostavljate u ovoj formi bit će korišteni isključivo za potrebe evidencije i kontaktiranja polaznika radionice te za potrebe izdavanja računa. Molimo Vas da pažljivo pročitate Pravila privatnosti.

  Razumijem i prihvaćam Pravila privatnosti.

  Sve aktivnosti koje se provode na klijentu u sklopu tretmana alternativne medicine imaju za cilj osobu dovesti u mentalni, emocionalni i fizički balans. Svi savjeti i preporuke usmjereni su poboljšanju zdravlja i kvalitete života i nipošto ne zamjenjuju liječničku dijagnozu. Za sve dodatne informacije vezane za Vaše zdravlje obratite se svom liječniku. Ako znate ili pretpostavljate da imate zdravstveni problem, preporučuje se zatražiti savjet liječnika prije nego započnete s bilo kojim programom i tretmanom.
  Copyright © 2023 Zdravka za zdravlje d.o.o. | Izrada web stranice: Digitalne ideje
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram