Biorezonanca

Metoda BICOM biorezonance u svijetu se koristi već desetljećima – i u humanoj i u veterinarskoj praksi. Biorezonanca ublažava simptome i iscjeljuje bolesti bez štetnih nuspojava, te jača normalne fiziološke funkcije.
BICOM EDUKACIJA
Biorezonanca 2

Kako funkcionira biorezonantni uređaj?

Sve stanice emitiraju elektromagnetske signale kojima međusobno komuniciraju. Zdrave stanice imaju harmonične signale, dok stanice koje je napao patogen imaju poremećene signale, zbog čega ne mogu normalno komunicirati s ostalim stanicama. Posljedično, stanice ne mogu normalno ispunjavati svoje zadatke pa dolazi do različitih poremećaja u organizmu i do pojave bolesti.
Ovom problemu BICOM biorezonantni aparat pristupa na poseban način. On detektira i prikuplja sitne elektromagnetske signale stanica, filtrira ih i odvaja one zdrave (harmonijske) od poremećenih (neharmonijskih). Uređaj potom šalje invertirane neharmonijske signale nazad u organizam kao terapijske signale koji odbijaju patogen od napadnute stanice.

Kada koristiti biorezonancu?

Biorezonanca ima doista široku primjenu, a najčešće se koristi kod problema s alergijama, intolerancijom na hranu, kod poremećaja imuniteta, akutnih i kroničnih infekcija, kožnih bolesti, bolesti dišnog sustava, autoimunih bolesti, reumatskih bolesti, metaboličkih poremećaja, bolesti mokraćnog sustava itd.

Također, biorezonanca učinkovito pomaže i kod problema s Candidom Albicans, pri mršavljenju, prestanku pušenja itd.

Prilikom tretmana BICOM aparatom, na osobu u opuštenom sjedećem ili ležećem položaju postavljaju se elektrode. Jedan tretman prosječno traje 30 – 60 minuta. Tretman se doživljava kao ugodan i potpuno je bezbolan. Cilj je tretmana umanjiti utjecaje koji izazivaju bolesti i tako ponovno aktivirati vlastite obrambene snage.
Biorezonanca 3

Što kažu klijenti?

 • Naš prvi susret s biorezonancom bio je zbog atopijskog dermatitisa kod novorođene kćeri. Osip je bio raširen po cijelom tijelu. Nakon odrađenih tretmana osip se potpuno povukao. Kasnije smo BICOM tretmanima rješavali upale uha, alergije i intoleranciju na hranu. Moje i zdravstveno stanje djece se jako popravilo. Mi smo oduševljeni! Sve pohvale Valera Vita timu!
  Ana Sušić
 • BICOM je definitivno sjajna metoda rješavanja tegoba. Godinama se bavim zdravljem i razvijam svoje potencijale. Isto tako, godinama nisam uspio prepoznati i riješiti problem Candide u svom organizmu niti alergene koji su mi smetali. Danas sam zahvalan BICOM tehnologiji i strpljenju Valera Vita tima na čistom i zdravom stanju svoga organizma.
  Željko Mavrović
 • U Valera Vita centar sam došao s povišenim vrijednostima feritina u krvi. Otkriveno mi je opterećenje aluminijem. Nakon biorezonantnih tretmana osjećam se puno bolje. Vrijednosti feritina vratile su se u normalnu, smršavio sam, povratila mi se energija i moje opće stanje organizma je puno bolje. Još uvijek sam na dijetnoj prehrani jer mi to odgovara. Jako sam zadovoljan rezultatima BICOM tretmana.
  Perica H.
 • Bicom uređajem sam u Valera Viti uspješno riješila problem s gljivicama, nepodnošenje glutena i laktoze. Zahvalna sam ovim tretmanima jer su mi popravili kvalitetu života. U Valeri Viti rješavam i emotivne blokade te nesanicu. Prvi izbor za rješenje mojih problema uvijek bude biorezonanca.
  Darija Arabadžić
 • Čuvši priču jednog poznanika koji je alergije te astmu tretirao biorezonancom, suprug i ja smo krenuli na tretmane u Valera Vita centar. Prvi motiv našeg dolaska je bila alergija, no testiranjem smo spoznali i uzroke naših drugih tegoba kojih danas više nema zahvaljujući BICOM tretmanima i preporučenoj prehrani koja ide uz to. Sada se osjećamo lakše, bolje i u potpunosti zdravo!
  Maja

Posjetite Valera Vita centar!

U Valera Vita centru možete napraviti BICOM test i podvrgnuti se biorezonantnom tretmanu. BICOM test obuhvaća kompletno testiranje funkcionalnog stanja organizma, standardni alergo test kao i test intolerancije na hranu.
VALERA VITA CENTAR

Dogovorite tretman ili besplatne konzultacije pozivom na broj +385 98 986 9830 ili putem kontakt forme u nastavku!

U poruci možete ukratko opisati svoje tegobe i navesti koja vas vrsta tretmana zanima.

  Sve aktivnosti koje se provode na klijentu u sklopu tretmana alternativne medicine imaju za cilj osobu dovesti u mentalni, emocionalni i fizički balans. Svi savjeti i preporuke usmjereni su poboljšanju zdravlja i kvalitete života i nipošto ne zamjenjuju liječničku dijagnozu. Za sve dodatne informacije vezane za Vaše zdravlje obratite se svom liječniku. Ako znate ili pretpostavljate da imate zdravstveni problem, preporučuje se zatražiti savjet liječnika prije nego započnete s bilo kojim programom i tretmanom.
  Copyright © 2023 Zdravka za zdravlje d.o.o. | Izrada web stranice: Digitalne ideje
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram