SCIO uređaj

SCIO biorezonantni uređaj je medicina budućnosti i najbolji primjer holističkog pristupa detekciji zdravstvenih problema i iscjeljenju. SCIO kombinira snagu kompjutera i energetske valove nudeći širok spektar energetskih mogućnosti koje pomažu u rebalansu tijela.

Riječ je o potpuno neinvazivnoj, a usprkos tome nevjerojatno jakoj i djelotvornoj metodi iscjeljivanja.
Energetski aspekt
SCIO povijest
Karakteristike uređaja
Iscjeljivanje
SCIO edukacija
ravnoteža
Svi aspekti našeg života (fizičko zdravlje, emocije, misli) djeluju u skladu sa zakonima kvantne fizike. Tesla je davno predvidio da će razvojem i ispitivanjem nevidljivih sila čovječanstvo napredovati u nauci u kratkom vremenu.

Svaka stanica, organ, meridijan i emocija imaju karakterističan elektromagnetski potpis. Bolest počinje energetskim poremećajem. Štetne frekvencije su pohranjene u stanicama, što može biti skriveno godinama prije nego se manifestira kao bolest.

Neravnoteža na energetskoj razini može biti sustav ranog upozorenja u vezi zdravstvenog stanja. Ako se te neravnoteže ne isprave, na kraju će se pojaviti fizički simptomi i razvit će se bolest.
kvantna medicina
Konstruktor SCIO sustava je prof. William Bill Nelson. Nakon studija elektronike, matematike, kvantne medicine, rada na svemirskim navigacijskim sustavima i u vojnoj industriji, posvećuje se razvoju SCIO sustava. 

Svoj je rad Bill Nelson bazirao na nekim ranijim genijima energetske medicine kao što je R. Rife čije je uspješno liječenje raka bilo nažalost zaustavljeno.

Dakle, SCIO uključuje znanost matematike, kvantne fizike, fraktalne dinamike, svemirske teorije, elektronike i kompjuterskog programiranja. Ujedno testira i balansira tijelo na potrebnom energetskom nivou.
SCIO uređaj
Svaki oblik energije je mjerljiv. Pomoću SCIO uređaja na posredan način možemo mjeriti vitalnu energiju. Cilj nije samo mjerenje energetskog disbalansa, već stimulacija prirodnih procesa samoiscjeljenja kroz energetsko tijelo, nakon čega će fizičko tijelo odgovoriti na biokemijskom nivou.

SCIO uključuje elektrodermalni screening, stres test i biofeedback. Uređaj je kalibriran za mjerenje tjelesne suptilne reakcije na bazi bioloških, psiholoških i medicinskih parametara u elektromagnetskom obliku.

Osjetljivost je toliko velika da pokupi najraniji znak disfunkcije i problema. Program detektira emocionalni i mentalni stres, prehrambene potrebe, toksine, osjetljivost na hranu.
frekvencija
SCIO primjenom određenih frekvencija pomaže ispraviti neravnoteže i dopustiti tijelu da prijeđe u stanje većeg zdravlja i vitalnosti. 

Da bi dobili najviše iz SCIO uređaja, nužno je da osoba prihvatiti odgovornost za svoje zdravlje i da bude spremna prihvatiti preporučene promjene načina života. Neke akutne neravnoteže mogu biti ispravljene u jednom tretmanu.

Tretmani uključuju sljedeće module: naturopatiju, homeopatiju, akupunkturu, kiropraktiku, energetsku medicinu, psihologiju, aromaterapiju, refleksologiju, terapiju bojama, neurolingvistički program, biorezonancu (Bicom/Mora). 
SCIO edukacija 3
Edukacija traje 20 sati i održava se individualno u dogovoru s polaznikom. Za edukaciju je potrebno imati SCIO uređaj. Generalni zastupnik za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu je tvrtka Biorezonanca d.o.o. Zagreb
DOZNAJTE VIŠE!
Another Tab Contents

Dogovorite tretman ili besplatne konzultacije pozivom na broj +385 98 986 9830 ili putem kontakt forme u nastavku!

U poruci možete ukratko opisati svoje tegobe i navesti koja vas vrsta tretmana zanima.

    Sve aktivnosti koje se provode na klijentu u sklopu tretmana alternativne medicine imaju za cilj osobu dovesti u mentalni, emocionalni i fizički balans. Svi savjeti i preporuke usmjereni su poboljšanju zdravlja i kvalitete života i nipošto ne zamjenjuju liječničku dijagnozu. Za sve dodatne informacije vezane za Vaše zdravlje obratite se svom liječniku. Ako znate ili pretpostavljate da imate zdravstveni problem, preporučuje se zatražiti savjet liječnika prije nego započnete s bilo kojim programom i tretmanom.
    Copyright © 2023 Zdravka za zdravlje d.o.o. | Izrada web stranice: Digitalne ideje
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram