Pravila privatnosti

Tvrtka Zdravka za zdravlje d.o.o. brine o sigurnosti vaših podataka.

Molimo vas da pažljivo pročitate ova pravila privatnosti, kao i tekst O kolačićima kako biste znali na koji način skupljamo, koristimo, čuvamo i dijelimo vaše osobne podatke.

Pravila privatnosti navedena na ovoj web stranici mogu se izmijeniti u bilo kojem trenutku i stupaju na snagu odmah po objavi na ovoj web stranici. Molimo vas zato da povremeno provjerite ovu web stranicu i upoznate se s potencijalnim novostima vezanima za pravila privatnosti.

Podatke prikupljamo radi poboljšanja iskustva korištenja naših web stranica, radi boljeg razumijevanja vaših potreba i unapređenja naših usluga, kako bismo vas mogli obavještavati o novostima i posebnim pogodnostima vezanima za naše usluge, kako bismo vam mogli slati edukativne materijale i sl., te za potrebe analitike, digitalnog marketinga i oglašavanja.

Sve osobne podatke koje prikupljamo na ovoj web stranici prikupljamo isključivo uz vaš pristanak putem različitih kontakt formi koje su na stranici postavljene i koristimo ih isključivo u one svrhe za koje ste nam dali dopuštenje. Podaci koje nam dajete dobrovoljno putem upitnika na našoj web stranici koriste se isključivo za navedene svrhe, tj. kako bismo vam mogli poslati povratnu informaciju koju ste ispunjavanjem upitnika zatražili.

Ozbiljno shvaćamo povjerenje koje ste nam ukazali i pažljivo čuvamo sve vaše osobne podatke, ne prodajemo ih i ne iznajmljujemo trećim osobama.

Povremeno zapošljavamo druge tvrtke i pojedince (“agente”) za pružanje usluga u ime zdravkazazdravlje.hr stranice. Te se usluge odnose na slanje e-mailova, pružanje marketinške pomoći, upravljanje internetskom stranicom i analiza podataka. Takvi će agenti imati pristup osobnim i neosobnim podacima samo u mjeri nužnoj za izvršavanje svojih usluga za nas te im nije dopušteno rabiti ih za bilo koju drugu svrhu.

Na našim web stranicama koristimo servis Google Analytics koji nam pomaže da bolje razumijemo potrebe korisnika. Podaci koji se tako prikupljaju su zaštićeni i ne postoji način osobne identifikacije korisnika. I prikupljeni podaci o IP adresama su također zaštićeni (te informacije Google ne dijeli).

Davanjem privole, tj. potvrdom da želite primati naše mailove i prijavljivanjem na našu newsletter listu dajete nam dopuštenje da vas kontaktiramo mailom u svrhu dijeljenja edukativnih sadržaja, slanja različitih obavijesti i promocije naših usluga. Pazit ćemo da informacije koje šaljemo budu u skladu s vašim interesima i potrebama. U slučaju da se predomislite i ne želite više primati naše newslettere, u svakom se trenutku možete odjaviti s liste klikom na link ‘Unsubscribe’ koji se nalazi na dnu svakog našeg maila ili nam se jednostavno možete javiti mailom na info@zdravkazazdravlje.hr i tražiti da vas maknemo s liste. Na isti nam se mail možete javiti ako imate bilo kakva pitanja vezana za prikupljanje i obradu vaših podataka.

Više o korištenju kolačića na ovim web stranicama možete doznati ovdje.

U svakom trenutku možete zatražiti uvid u to koje vaše osobne podatke čuvamo, te podatke možete ažurirati ili tražiti da ih trajno izbrišemo.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati i putem maila na info@zdravkazazdravlje.hr
Sve aktivnosti koje se provode na klijentu u sklopu tretmana alternativne medicine imaju za cilj osobu dovesti u mentalni, emocionalni i fizički balans. Svi savjeti i preporuke usmjereni su poboljšanju zdravlja i kvalitete života i nipošto ne zamjenjuju liječničku dijagnozu. Za sve dodatne informacije vezane za Vaše zdravlje obratite se svom liječniku. Ako znate ili pretpostavljate da imate zdravstveni problem, preporučuje se zatražiti savjet liječnika prije nego započnete s bilo kojim programom i tretmanom.
Copyright © 2023 Zdravka za zdravlje d.o.o. | Izrada web stranice: Digitalne ideje
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram