Knjige i
edukacije

Kuharicu Volim kuhati bez glutena, kazeina, laktoze i jaja objavila sam 2016. godine. Tri godine kasnije, nakon što sam prošla Camino Francés i Camino de la Costa, objavila sam knjigu Ogledalo života. Svoja znanja i iskustva na polju alternativne medicine volim prenositi putem edukacija i radionica. O svemu ovome više doznajte u nastavku!
Kuharica "Volim kuhati"
Knjiga "Ogledalo života"
Ova će kuharica olakšati život svima koji su intolerantni ili alergični na gluten, kazein, laktozu ili jaja, a ostalima može poslužiti kao pomoć pri prelasku na zdravu prehranu! U njoj ćete pronaći recepte koji će vam pomoći da svoj organizam lakše dovedete u ravnotežu.

Recepti su raspoređeni u nekoliko kategorija osmišljenih tako da vam pojednostave izbor i osiguraju dovoljno ideja za svaki dan u tjednu!
DOZNAJTE VIŠE!
Volim kuhati bez glutena, kazeina, laktoze i jaja 2
U knjizi sam opisala doživljaje s Camina i proslijedila budućim hodočasnicima pregršt korisnih savjeta. Isto tako, puno sam pisala o Životu, o unutarnjim previranjima, promišljanjima i svemu onome što Camino stavlja na kušnju.

Dakle, moja je knjiga namijenjena putnicima - kako onima koji se tek spremaju prijeći Put svetog Jakova (Camino), tako i onima koji tragaju sami za sobom po zamršenim putevima života.
DOZNAJTE VIŠE!
Knjiga Ogledalo života
Access Bars radionica
BICOM edukacija
Access Bars radionica 2
Naučite tehniku koja će vam promijeniti život. Umjesto tretmana kupite alat koji će uvijek biti s vama i kojim ćete pomagati sebi i drugima. Pomažući drugima pomažete sebi i još to naplatite. Može li bolje?

Radionica traje 1 dan od 9 do 17 sati i za to vrijeme ćete dati 2 i primiti 2 tretmana Barsa. Nakon radionice postajete Access Bars® praktičar te možete odmah početi s radom.
DOZNAJTE VIŠE!
BICOM edukacija 2
Edukacija traje 20 sati i održava se individualno u dogovoru s polaznikom. Za edukaciju je potrebno imati BICOM uređaj.
DOZNAJTE VIŠE!

Što kažu čitatelji?

 • Pročitala sam sve knjige o Caminu na hrvatskom i nekoliko na engleskom, ali ni u jednoj se nisam pronašla kao u vašoj!
  Dražena
 • Knjiga je savršena. Sve iz srca preneseno na te stranice. Plakala sam i pronašla i dio svog života. Za nas koji nismo u mogućnosti prehodati Camino ova je knjiga doživljaj. Svaka čast! Hvala za svaku emociju proživljenu i prenesenu.
  Mira
 • Pročitala sam vašu knjigu, divna je. Svakako me i ona dodatno motivirala da i ja odem na Camino!
  Dubravka
 • Beskrajno vam hvala na knjizi i kartama! Uživam čitajući ju... i kao da ja hodam s vama. Svaku stvar koju ste putem osvijestili - i ja na neki način to radim s vama.
  Barbara
 • Pročitala sam vašu knjigu u jednom dahu! Nadam se u budućnosti još nekoj knjizi!
  Meri

Edukativne video animacije

Godinama kreiram edukativne i inspirativne video animacije na YouTube kanalu Zdravka za zdravlje! Njihov je cilj potaknuti vas na pravilnu brigu o fizičkom, mentalnom i emocionalnom zdravlju! Pretplatite se već danas i naučite nešto novo!

Imate pitanje ili poruku za mene? Nazovite +385 98 986 9830 ili se javite putem kontakt forme u nastavku!

  Sve aktivnosti koje se provode na klijentu u sklopu tretmana alternativne medicine imaju za cilj osobu dovesti u mentalni, emocionalni i fizički balans. Svi savjeti i preporuke usmjereni su poboljšanju zdravlja i kvalitete života i nipošto ne zamjenjuju liječničku dijagnozu. Za sve dodatne informacije vezane za Vaše zdravlje obratite se svom liječniku. Ako znate ili pretpostavljate da imate zdravstveni problem, preporučuje se zatražiti savjet liječnika prije nego započnete s bilo kojim programom i tretmanom.
  Copyright © 2023 Zdravka za zdravlje d.o.o. | Izrada web stranice: Digitalne ideje
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram