Knjiga Ogledalo života

Ova knjiga nije samo vrlo koristan priručnik budućim hodočasnicima, ova knjiga je inspiracija i poticaj svima onima koji se još nemaju hrabrosti odazvati svojim unutarnjim pozivima.
Knjiga Ogledalo života, Zdravka Svetličić 2
Godine 2019. prošla sam Camino Francés, a potom i Camino de la Costa kako bih napravila svojevrsnu inventuru prve polovice života. Nakon više od 1000 prehodanih kilometara, napisala sam knjigu Ogledalo života!

U knjizi sam opisala doživljaje s prehodanog puta i proslijedila budućim hodočasnicima pregršt korisnih savjeta. Isto tako, puno sam pisala o Životu, o unutarnjim previranjima, promišljanjima i svemu onome što Camino stavlja na kušnju.

Dakle, moja je knjiga namijenjena putnicima - kako onima koji se tek spremaju prijeći Put svetog Jakova (Camino), tako i onima koji tragaju sami za sobom po zamršenim putevima života.

Camino inspirativne karte

Uz knjigu su izdane i inspirativne Camino karte (35 karata u špilu) s fotografijama koje su nastale na Caminu. Njihov je cilj uljepšati svakodnevicu onome u čijim se rukama nađu i potaknuti na promišljanje o onome što je doista u životu bitno. Neke od karata možete pogledati u nastavku:
"Camino doista pokreće svaku stanicu na akciju. Svako ometanje u vidu misli, tereta i spoznaja izlazi na površinu jer nema ograda, nema čuvara koji to može spriječiti. Sve teče poput nabujale rijeke koja gura sve ispred sebe tražeći mirniji tok da se malo odmori, da se dojmovi slegnu, da se sve prožme i ponovno vrati u stanicu.

Sva osjetila sudjeluju u spoznajama, uvidima, prisjećanju. Ne postoji niti jedan trenutak u kojem se ništa ne događa. Teško je, doduše, razvrstati kada je nešto bilo, koga smo srele, koji smo dan gdje bile, ali u svakom slučaju - sve je izgledalo kao prekrasan dugačak dan. Željela sam da traje vječno."
 

Citat iz knjige Ogledalo života
Camino, Zdravka Svetličić 2

Knjigu Ogledalo života možete kupiti u Valera Vita centru, knjižarama ili ju možete naručiti putem kontakt forme na ovoj stranici!

Cijena knjige je 26 €.
Možete naručiti i inspirativne Camino karte (35 karata u špilu) po cijeni od 10 €.

Plaćanje pouzećem + 4,5 € poštarine
Za narudžbe iz inozemstva (EU) poštarina je 10 eura.

Svoju narudžbu možete poslati putem forme u nastavku!

Nakon što pošaljete narudžbu putem forme, na mail će Vam stići potvrda narudžbe. Ako Vam potvrda ne stigne, molim Vas da mi se javite na info@zdravkazazdravlje.hr

    Vodimo računa o zaštiti Vaših osobnih podataka! Podaci koje nam ostavljate u ovoj formi bit će korišteni isključivo za potrebe slanja pošiljke i izdavanja računa. Molimo Vas da pažljivo pročitate Pravila privatnosti.

    Razumijem i prihvaćam Pravila privatnosti.

    Sve aktivnosti koje se provode na klijentu u sklopu tretmana alternativne medicine imaju za cilj osobu dovesti u mentalni, emocionalni i fizički balans. Svi savjeti i preporuke usmjereni su poboljšanju zdravlja i kvalitete života i nipošto ne zamjenjuju liječničku dijagnozu. Za sve dodatne informacije vezane za Vaše zdravlje obratite se svom liječniku. Ako znate ili pretpostavljate da imate zdravstveni problem, preporučuje se zatražiti savjet liječnika prije nego započnete s bilo kojim programom i tretmanom.
    Copyright © 2023 Zdravka za zdravlje d.o.o. | Izrada web stranice: Digitalne ideje
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram