Dizajn interijera

Prostorima koje uređujem pristupam holistički i uvijek radim feng shui analizu. Najbitnije mi je stvoriti sklad te atmosferu prozračnosti i mira, ali i funkcionalno "dotjerati" prostor, tj. iskoristiti zadane uvjete na način koji će najbolje odgovarati potrebama i željama vlasnika.

U nastavku pogledajte rezultate moga rada u nekoliko poslovnih i stambenih prostora!

Stan od 130 kvadrata

Obitelj Kranjec angažirala me da uredim njihov stan od 130 kvadrata. Moj zadatak bio je osmisliti i urediti sve - od poda do stropa (parketi, namještaj, detalji itd.).
DOZNAJTE VIŠE!

Stan od 49 kvadrata

Ovaj sam stan uredila tako da odiše svježinom i mladenačkom energijom, te da odgovara dinamičnijem stilu života u kojem i praktičnost i estetika imaju važnu ulogu!
DOZNAJTE VIŠE!

Stan od 37,5 kvadrata

Divan stan od 37,5 kvadrata kojeg sam uredila s puno ljubavi i prema feng shui pravilima. A Teddy Bear flat in the heart of Zagreb!
DOZNAJTE VIŠE!

Valera centar

Pri uređenju Valera centra bitno mi je bilo bojama, materijalima, motivima te rasporedom namještaja i detalja stvoriti za svoje klijente okruženje u kojem će se osjećati mirno, sigurno, optimistično.
DOZNAJTE VIŠE!

Valera Vita centar

Godine 2020. Valera je postala Valera Vita i pripremila se za jednu novu, veću, globalnu priču. Novi početak upotpunili smo i novim vizualnim identitetom, ljubičasta i zlatna naše su zaštitne boje!
DOZNAJTE VIŠE!

Trebate pomoć s uređenjem interijera? Javite se!

    Sve aktivnosti koje se provode na klijentu u sklopu tretmana alternativne medicine imaju za cilj osobu dovesti u mentalni, emocionalni i fizički balans. Svi savjeti i preporuke usmjereni su poboljšanju zdravlja i kvalitete života i nipošto ne zamjenjuju liječničku dijagnozu. Za sve dodatne informacije vezane za Vaše zdravlje obratite se svom liječniku. Ako znate ili pretpostavljate da imate zdravstveni problem, preporučuje se zatražiti savjet liječnika prije nego započnete s bilo kojim programom i tretmanom.
    Copyright © 2023 Zdravka za zdravlje d.o.o. | Izrada web stranice: Digitalne ideje
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram