Kuharica Volim kuhati bez glutena, kazeina, laktoze i jaja

Pravilno konzumiranje hrane uvodi u tijelo metabolički red koji se nije promijenio milijun godina. A i neće tako skoro. No ako se hrana ne koristi pravilno, ona tijelu postaje veliki neprijatelj. Stoga je izbor na nama.

Osluškujući svoje tijelo, prepoznajte i promijenite ustaljene navike u stresnoj svakodnevici. Neka kuharica Volim kuhati bez glutena, kazeina, laktoze i jaja bude vaš prvi korak na putu da usrećite svoj mozak i tijelo!
Volim kuhati bez glutena, kazeina, laktoze i jaja 3
Kuharica je objavljena 2016. i otada je potaknula pozitivne promjene u kuhinjama diljem regije. U njoj ćete pronaći recepte koji će vam pomoći da svoj organizam lakše dovedete u ravnotežu.

Recepti su raspoređeni u nekoliko kategorija osmišljenih tako da vam pojednostave izbor i osiguraju dovoljno ideja za svaki dan u tjednu!

Kuharica će olakšati život svima koji su intolerantni ili alergični na gluten, kazein, laktozu ili jaja, a ostalima može poslužiti kao pomoć pri prelasku na zdravu prehranu! Pogledajte video u nastavku i doznajte više o sadržaju kuharice!

Kuharicu možete nabaviti u web shopu nakladnika ALFA d.d., u Valera Vita centru, putem forme koja se nalazi niže na ovoj stranici i u knjižarama po cijeni od 30 €.

Kuharicu "Volim kuhati bez glutena, kazeina, laktoze i jaja" možete naručiti i putem kontakt forme na ovoj stranici!

Cijena kuharice je 30 € + 4,5 € poštarine. Dakle, ukupno 34,5 €.

* Za narudžbe iz inozemstva (EU) poštarina je 10 eura.

Plaćanje ide isključivo na račun (podatke za uplatu dobijete nakon ispunjavanja i slanja kontakt obrasca koji se nalazi u nastavku).

Svoju narudžbu možete poslati putem forme u nastavku!

Nakon što pošaljete narudžbu putem forme, na mail će Vam stići podaci za uplatu. Ako Vam podaci za uplatu ne stignu, molim Vas da mi se javite na info@zdravkazazdravlje.hr

    Vodimo računa o zaštiti Vaših osobnih podataka! Podaci koje nam ostavljate u ovoj formi bit će korišteni isključivo za potrebe slanja pošiljke i izdavanja računa. Molimo Vas da pažljivo pročitate Pravila privatnosti.

    Razumijem i prihvaćam Pravila privatnosti.

    Sve aktivnosti koje se provode na klijentu u sklopu tretmana alternativne medicine imaju za cilj osobu dovesti u mentalni, emocionalni i fizički balans. Svi savjeti i preporuke usmjereni su poboljšanju zdravlja i kvalitete života i nipošto ne zamjenjuju liječničku dijagnozu. Za sve dodatne informacije vezane za Vaše zdravlje obratite se svom liječniku. Ako znate ili pretpostavljate da imate zdravstveni problem, preporučuje se zatražiti savjet liječnika prije nego započnete s bilo kojim programom i tretmanom.
    Copyright © 2023 Zdravka za zdravlje d.o.o. | Izrada web stranice: Digitalne ideje
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram