Alternativna
medicina

Godine 2000. završila sam studij homeopatije na „The London International College of Homeopathy“ i od tada ju svakodnevno prakticiram. Godine 2011. upoznala sam se pobliže s biorezonancom koja me oduševila, nakon čega sam i nju počela koristiti u radu s klijentima.

Konstantno radeći na sebi i educirajući se s ciljem da klijentima pružim što kvalitetnije zdravstvene usluge, stekla sam i NLP znanja, te svladala Access Bars tehniku kako bih po potrebi mogla upotpuniti svoje tretmane.
BICOM biorezonanca
Homeopatija
NLP model
Access Bars
Metoda BICOM biorezonance u svijetu se koristi već desetljećima – i u humanoj i u veterinarskoj praksi. Biorezonanca ublažava simptome i iscjeljuje bolesti bez štetnih nuspojava, te jača normalne fiziološke funkcije.

Biorezonanca ima doista široku primjenu, a najčešće se koristi kod problema s alergijama, intolerancijom na hranu, kod akutnih i kroničnih infekcija, kožnih bolesti, bolesti dišnog sustava, problema s Candidom Albicans, pri mršavljenju, prestanku pušenja itd.
DOZNAJTE VIŠE!
Biorezonanca
Homeopatija je sustav iscjeljivanja koji na osnovu cjelovitog i individualnog pristupa osobi propisuje homeopatske pripravke. Ti pripravci omogućuju uspostavu poremećene ravnoteže u organizmu, a mogu biti mineralnog, biljnog, životinjskog i organskog podrijetla.

Homeopatski pripravci stimuliraju samoiscjeljujuće snage organizma, a djeluju na mentalnim, fizičkim i emocionalnim razinama osobe.
DOZNAJTE VIŠE!
Homeopatija
NLP ili neurolingvističko programiranje predstavlja psihološko-komunikacijski model koji omogućuje detekciju i promjenu programa koji upravljaju našim ponašanjem s ciljem poboljšanja kvalitete života, te jednostavnijeg i bržeg postizanja željenih rezultata.

Riječ je o skupu jedinstvenih učenja i tehnika zasnovanih na psihologiji i lingvistici koje se bave programima koji oblikuju naše misli, komunikaciju i ponašanje, te tako utječu na naše emocije, donošenje odluka, postizanje rezultata itd.
DOZNAJTE VIŠE!
Neurolingvističko programiranje
Osnivač ove tehnike Gary Douglas je prije 20 godina došao do dna i u totalnoj nemoći se zapitao: “Što mogu biti, činiti, imati, kreirati ili generirati što bi moj život i svijet učinilo boljim?“ Dobio je odgovor.

Otkrio je 32 točke na glavi gdje je pospremljeno sve naše „smeće“ koje nam ne dozvoljava da živimo na najbolji mogući način kakav i zaslužujemo.
DOZNAJTE VIŠE!
Access Bars 2
Another Tab Contents

Što kažu klijenti?

 • Naš prvi susret s biorezonancom bio je zbog atopijskog dermatitisa kod novorođene kćeri. Osip je bio raširen po cijelom tijelu. Nakon odrađenih tretmana osip se potpuno povukao. Kasnije smo BICOM tretmanima rješavali upale uha, alergije i intoleranciju na hranu. Moje i zdravstveno stanje djece se jako popravilo. Mi smo oduševljeni! Sve pohvale Valera Vita timu!
  Ana Sušić
 • BICOM je definitivno sjajna metoda rješavanja tegoba. Godinama se bavim zdravljem i razvijam svoje potencijale. Isto tako, godinama nisam uspio prepoznati i riješiti problem Candide u svom organizmu niti alergene koji su mi smetali. Danas sam zahvalan BICOM tehnologiji i strpljenju Valera Vita tima na čistom i zdravom stanju svoga organizma.
  Željko Mavrović
 • U Valera Vita centar sam došao s povišenim vrijednostima feritina u krvi. Otkriveno mi je opterećenje aluminijem. Nakon biorezonantnih tretmana osjećam se puno bolje. Vrijednosti feritina vratile su se u normalnu, smršavio sam, povratila mi se energija i moje opće stanje organizma je puno bolje. Još uvijek sam na dijetnoj prehrani jer mi to odgovara. Jako sam zadovoljan rezultatima BICOM tretmana.
  Perica H.
 • Bicom uređajem sam u Valera Viti uspješno riješila problem s gljivicama, nepodnošenje glutena i laktoze. Zahvalna sam ovim tretmanima jer su mi popravili kvalitetu života. U Valeri Viti rješavam i emotivne blokade te nesanicu. Prvi izbor za rješenje mojih problema uvijek bude biorezonanca.
  Darija Arabadžić
 • Čuvši priču jednog poznanika koji je alergije te astmu tretirao biorezonancom, suprug i ja smo krenuli na tretmane u Valera Vita centar. Prvi motiv našeg dolaska je bila alergija, no testiranjem smo spoznali i uzroke naših drugih tegoba kojih danas više nema zahvaljujući BICOM tretmanima i preporučenoj prehrani koja ide uz to. Sada se osjećamo lakše, bolje i u potpunosti zdravo!
  Maja

Posjetite Valera Vita centar!

U Valera Vita centru možete napraviti BICOM test i podvrgnuti se biorezonantnom tretmanu. BICOM test obuhvaća kompletno testiranje funkcionalnog stanja organizma, standardni alergo test i test intolerancije na hranu.
VALERA VITA CENTAR

Imate pitanje ili poruku za mene? Nazovite +385 98 986 9830 ili se javite putem kontakt forme u nastavku!

  Sve aktivnosti koje se provode na klijentu u sklopu tretmana alternativne medicine imaju za cilj osobu dovesti u mentalni, emocionalni i fizički balans. Svi savjeti i preporuke usmjereni su poboljšanju zdravlja i kvalitete života i nipošto ne zamjenjuju liječničku dijagnozu. Za sve dodatne informacije vezane za Vaše zdravlje obratite se svom liječniku. Ako znate ili pretpostavljate da imate zdravstveni problem, preporučuje se zatražiti savjet liječnika prije nego započnete s bilo kojim programom i tretmanom.
  Copyright © 2023 Zdravka za zdravlje d.o.o. | Izrada web stranice: Digitalne ideje
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram