Access Bars

Ovom tehnikom oslobađamo se svega što nam ne treba. Kada ju naučite, možete ju raditi najbližima, sebi, klijentima. Radom na drugima vi se punite i radite na sebi. Nije li to divno? I znajte da vam sve u životu može doći s lakoćom, radošću i slavljem.
Prijavite se na Access Bars radionicu!
Jeste li se ikada zapitali?
Moja iskustva
O Access Bars tehnici
Access Bars radionica
Access Bars 3
Jeste li se ikada zapitali kako nekima uspijeva, a vama ne? Imaju li oni više sreće od vas? Zašto su baš oni odabrani? Jedino što je ispravno u ovim navodima je pitanje. Pitanja otvaraju mogućnosti! Zaključci ih zatvaraju. Mi nismo ti koji možemo uopće zamisliti što je sve dobro za nas i kakve mogućnosti možemo imati. Zašto?

Zato što imamo mozak koji nam često zakomplicira život. Mozak kreira misli, osjećaje i emocije, uvjerenja, skuplja traume i sve nas to uvodi u zatočenost, uvjetovanja, ograničenja, blokade, sužuje nam izbore i stavlja nas u točku u kojoj smo sada.
Access Bars 4
Nedavno mi je u život došla ova tehnika koju želim proširiti među vama. Dugogodišnjim radom na sebi sam naučila kreirati život po svojoj mjeri. Naučila sam vizualizirati, pustiti i dobiti. Mislila sam – kud ćeš veće sreće! Zaželiš i dobiješ!

Kao kruna rada na sebi stigao mi je Access Bars tehnika. Oduševila me jer su se otvorile neslućene mogućnosti. Ne trebam više vizualizirati jer imam tehniku koja otvara više mogućnosti nego što mogu i zamisliti. Također, ne moram istraživati koja me uvjerenja i traume blokiraju jer ih tijelo samo čisti.
Access Bars 5
Zamislite da odete na masažu i da vam nakon ugodnog tretmana još i izmasiraju mozak, „počiste“ programe koji vas blokiraju, maknu uvjerenja, strahove, prosudbe, ograničenja. Nakon toga se vratite svakodnevici i primijetite da je sve drugačije u poslu, životu, odnosima i da nema kraja dobrom. Svaki dan je sve bolje i bolje. Prepustite se energiji kao znatiželjno malo dijete i s najjačim uzbuđenjem iščekujete koji vas poklon čeka taj dan. Ključno je da je poklon bolji nego što ste ga mogli i zamisliti.

Osnivač ove tehnike Gary Douglas je prije 20 godina došao do dna i u totalnoj nemoći se zapitao: “Što mogu biti, činiti, imati, kreirati ili generirati što bi moj život i svijet učinilo boljim?“ Dobio je odgovor. Otkrio je 32 točke na glavi gdje je pospremljeno sve naše „smeće“ koje nam ne dozvoljava da živimo na najbolji mogući način kakav i zaslužujemo.
Access Bars 6
Naučite tehniku koja će vam promijeniti život. Umjesto tretmana kupite alat koji će uvijek biti s vama i kojim ćete pomagati sebi i drugima. Pomažući drugima pomažete sebi i još to naplatite. Može li bolje?

Radionica traje 1 dan od 9 do 17 sati i za to vrijeme ćete dati 2 i primiti 2 tretmana Barsa. Nakon radionice postajete Access Bars® praktičar te možete odmah početi s radom.
DOZNAJTE VIŠE!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Another Tab Contents

Dogovorite tretman ili besplatne konzultacije pozivom na broj +385 98 986 9830 ili putem kontakt forme u nastavku!

U poruci možete ukratko opisati svoje tegobe i navesti koja vas vrsta tretmana zanima.

    Sve aktivnosti koje se provode na klijentu u sklopu tretmana alternativne medicine imaju za cilj osobu dovesti u mentalni, emocionalni i fizički balans. Svi savjeti i preporuke usmjereni su poboljšanju zdravlja i kvalitete života i nipošto ne zamjenjuju liječničku dijagnozu. Za sve dodatne informacije vezane za Vaše zdravlje obratite se svom liječniku. Ako znate ili pretpostavljate da imate zdravstveni problem, preporučuje se zatražiti savjet liječnika prije nego započnete s bilo kojim programom i tretmanom.
    Copyright © 2023 Zdravka za zdravlje d.o.o. | Izrada web stranice: Digitalne ideje
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram