Iscjeljivanje životinja homeopatijom

Kućni ljubimci živeći s nama žive i naše bolesti, stresove, tuge, gubitke, stoga i oni trebaju kvalitetno i neškodljivo iscjeljivanje. Homeopatija individualno pristupa kako čovjeku, tako i životinji, te se na osnovu toga individualnog pristupa propisuju homeopatski pripravci.

Važno je naglasiti da homeopatski pripravci nisu testirani na životinjama i da nemaju neželjenih popratnih pojava. Također, kod životinja na farmi kod kojih se primjenjuje homeopatija nema rezidua pripravka u mlijeku, mesu i jajima.
Kad je riječ o po život opasnim stanjima kod životinje, važno joj je pružiti hitnu klasičnu veterinarsku pomoć. Homeopatski pripravci su tu da ublaže simptome i potaknu samoiscjeljujuće snage, što će pomoći organizmu da dođe u mentalni, emocionalni i fizički sklad.

Homeopat određuje homeopatski pripravak prema slici svih simptoma promatrajući individualne mentalne, emocionalne i fizičke osobine životinje. Ovdje nam je neophodna priča vlasnika životinje koji svog ljubimca najbolje poznaje te nam može detaljno opisati ponašanje, specifičnosti mentalnog i emocionalnog stanja te fizičke simptome vezane za određenu bolest.
Sve aktivnosti koje se provode na klijentu u sklopu tretmana alternativne medicine imaju za cilj osobu dovesti u mentalni, emocionalni i fizički balans. Svi savjeti i preporuke usmjereni su poboljšanju zdravlja i kvalitete života i nipošto ne zamjenjuju liječničku dijagnozu. Za sve dodatne informacije vezane za Vaše zdravlje obratite se svom liječniku. Ako znate ili pretpostavljate da imate zdravstveni problem, preporučuje se zatražiti savjet liječnika prije nego započnete s bilo kojim programom i tretmanom.
Copyright © 2023 Zdravka za zdravlje d.o.o. | Izrada web stranice: Digitalne ideje
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram