Iscjeljivanje životinja na daljinu

Što napraviti kada ste daleko od Zagreba i kada nemate mogućnost doći na konzultacije, bilo da ne možete dobiti slobodan dan ili su vam jednostavno troškovi puta preskupi? S obzirom na to da je životinja bolesna i da bi ju svako suvišno putovanje dodatno iscrpilo, osmislila sam upitnik kojeg je potrebno popuniti i poslati, a upute i pripravci stižu poštom.
Ovo može biti dobar način za uzimanje slučaja ako se vlasnik potrudi i detaljno napiše sve što zna o svom ljubimcu. Tom prigodom se ne treba zamarati pitanjima, što koje znači i kakve to veze ima s njegovim ljubimcem i njegovom trenutnom bolešću. Veterinar homeopat je taj koji na osnovi svih podataka koje dobije od vlasnika određuje konstitucijski pripravak. Taj pripravak odgovara mentalnim, emocionalnim i fizičkim simptomima određene životinje i iscjeljuje sve kod nje. Jednostavno dovodi životinju u balans.

Preuzmite formular za uzimanje slučaja kod životinja, ispunite ga kod sebe na računalu i pošaljite mailom na adresu info@zdravkazazdravlje.hr
Sve aktivnosti koje se provode na klijentu u sklopu tretmana alternativne medicine imaju za cilj osobu dovesti u mentalni, emocionalni i fizički balans. Svi savjeti i preporuke usmjereni su poboljšanju zdravlja i kvalitete života i nipošto ne zamjenjuju liječničku dijagnozu. Za sve dodatne informacije vezane za Vaše zdravlje obratite se svom liječniku. Ako znate ili pretpostavljate da imate zdravstveni problem, preporučuje se zatražiti savjet liječnika prije nego započnete s bilo kojim programom i tretmanom.
Copyright © 2023 Zdravka za zdravlje d.o.o. | Izrada web stranice: Digitalne ideje
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram